Over plank op maat

Duurzame meubelmakers sinds 1928

De historie van de meubelfabriek achter plank op maat gaat terug tot 1928. Begonnen als klompenfabriek heeft de fabriek zich na 90 jaar ontwikkeld tot een van de grootste meubelindustrie bedrijven van Nederland met een fabriek en magazijn die in totaal 16.000m2 beslaan.

Anno 2023 maken wij de mooiste meubels van duurzame grondstoffen en zetten we ons ook in voor groene energie. Onze fabriek is uitgerust met 3.000 zonnepanelen, verspreid over een dakoppervlakte van 15.000 vierkante meter. Deze zonnepanelen genereren meer dan 1,2 Megawatt aan elektriciteit, voldoende om aan de jaarlijkse energiebehoefte van de gehele fabriek te voldoen.

Zagen en afwerken met kantenband

Het productieproces begint met zagen. Dankzij onze geavanceerde zaagmachines en een volledig geautomatiseerd voorraadmagazijn, zagen we de materialen met uiterste precisie op maat. Deze technologie garandeert een perfecte nauwkeurigheid en een onberispelijke zaagkwaliteit.

Maar daar eindigt het proces niet. Na het zagen gaat elk meubelpaneel door de kantenaanlijmer. Dit apparaat voorziet de zijkanten van een 1 mm dik kantenband, wat resulteert in een netjes afgewerkte plank. Dit geeft niet alleen een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar beschermt ook de randen van de planken tegen slijtage.

Of je nu een enkel meubelpaneel nodig hebt of een complete set voor je project, je kunt vertrouwen op onze technologie en vakmanschap om een hoogwaardig product te leveren. Iedere plank wordt individueel verpakt in een doos en vervolgens bezorgd door een gespecialiseerde meubeltransportdienst.

Meubelfabriek Plank Op maat
Bezorging in NL & BE

Dagelijks verstuurd via Postnl en koerier

Plank op maat bestellen

plank op maat  bestellen

Gecertificeerd hout

Panelen van gecertificeerd hout

Veilig online betalen

Ideal / Bancontact / Creditcard